Zonnepanelen Advies

De zonne-energie branche is een volwassen markt. Een snel groeiende markt ook. In Nederland kunnen we tegenwoordig op bijna elke straathoek wel zonnepanelen kopen. Dat is handig wanneer we thuis op de garage of op de schuur een setje van twee of drie panelen willen plaatsen. Maar daar houdt het dan wel op. 

Zodra het om zonne-energie installaties gaat voor op de woning of voor een bedrijf dan zijn er ineens heel wat zaken waar we rekening mee moeten gaan houden. Denk aan de maximale belasting van het dak, het huidige en toekomstige elektriciteitsverbruik, energiebeheersing, optimale configuratie van het systeem, engineering, subsidies, etc.

Om in de wirwar van vragen, wensen, uitdijende regelingen, toenemende beperkingen, verplichtingen en aandachtspunten de juiste weg te vinden, die op uw situatie van toepassing is hebben wij analyse en adviesbureau Zon in Bedrijf opgericht. Zon in Bedrijf kan u adviseren over de haalbaarheid van de toepassing van zonne-energie binnen uw bedrijf. Klik hier om naar de website van Zon in Bedrijf te gaan. 

Bij het verkennen van de haalbaarheid van de toepassing van zonne-energie binnen uw bedrijf hanteren wij een drie-stappen strategie. Gebaseerd op de bij de TU Delft ontwikkelde Trias Energetica:

1: Bezuinigen op energieverbruik.
2: Efficiënt gebruik maken van fossiele energie bronnen.
3: Maximaal inzetten van duurzame energiebronnen.